İnstagram Otomasyon – Otomatik Takip Modülü

İnstagram Otomasyon – Otomatik Takip Modülü

17 Eylül 2018 Genel 3

Otomatik Takip modülü , belirlediğiniz hashtag ve konumlarda paylaşılan en son gönderileri paylaşan kişilere takip isteği gönderir, eğer profil hedeflemesi yapıyorsanız o profili en son takip eden kişilere takip isteği gönderilir.

Otomatik Yorum Modülünü kullanırken potansiyel müşterilerinizin paylaşım yaptığı hashtagleri,konumları ve takip ettiği sayfaları iyi araştırın.

  • Kişi hedeflemesi yaparken aynı sektördeki rakiplerinizi ekleyiniz.Çünkü o sayfaları takip eden kişiler sizin potansiyel müşterilerinizdir.
  • Müşterileriniz takip ettiği sayfaları araştırırken ilişkili sektörleride kullanın.(Örneğin Davetiye satışı yapıyorsanız Gelinlik sayfalarıda sizin potansiyel müşterilerinizi barındırabilir.)
  • Örneğin Annekız kombin elbise satıyorsanız, hedefiniz kız çocuguğu olan annelerdir.(#canımkızım,#kızımla,#anneolmak vs.) hashtaglerde çalışmalısınız.
  • Eğer yalnızca yerel bir mağazandan satış yapıyorsanız , mağazanıza yakın konumlarda çalışmalısınız.(Örneğin İstanbul Bahçelievlerde bir mağazanız varsa Zeytinburnu, Bakırköy , Güngören , Florya gibi konumlardaki gönderileri paylaşan kişileri takip etmelisiniz.)

 

Hedefler & Ayarlar:

İşlem Kayıtları:

Modüllerin Ortak Özellikleri:

 

Bütün Modüllerde yapılacak işlemlerin hızını kendiniz belirleyebilirsiniz , eğer instagramda manuel olarak takip,beğeni,yorum gibi işlemler yapıyorsanız modülleri hızlı modda çalıştırmayınız.

Modülleri açma ve kapatma ayarıdır. Modülün hedeflemelerini yaptıktan sonra çalışması için aktif hale getirmeniz gerekmektedir.Eğer bir modülde spam uyarısı alırsanız spam geçene kadar pasif durumda tutunuz.

Modülleri istenilen saatlerde durdurabilirsiniz. Spam yememeniz açısından modülleri gece saatleri (02:00-08:00) arası duraklatmanız önerilir. Takip etme modülü ve takipden çıkma modüllerini ters saatte kullanmakta veriminizi arttıracaktır.

İşlem Kayıtları bütün modüllerce tutulmaktadır. Modülü çalışmaya başlattıktan sonra instagram hesabınızı silene veya paketinizin süresi dolana kadar modüllerin yaptığı (takip,yorum,dm,takipden çıkma) işlemleri sistemden bakabilirsiniz.

 

 

3 cevap

  1. Zehra dedi ki:

    @mavisim.zeho

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.